Instal·lacions

instalaciones_iconos-02

Piscina coberta climatitzada

La piscina gran climatitzada de 25 x 12,5 metres del Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa de L’Hospitalet compta amb 7 carrils i una fondària mitjana de 1,90 metres.

L’accés al seu interior es farà a través de les quatre escales situades als extrems, una  de les quals garanteix l’accessibilitat reduïda mitjançant una cadira amb elevador hidràulic.

Aquest espai disposa de llum natural, que permet gaudir de la natació amb una il·luminació majoritàriament  natural durant el dia.

L’accés a aquest espai es realitzarà a través d’un passadís de dutxes que garantiran el bon ús en les condicions d’higiene adequades.

Aquest espai comparteix recinte amb la piscina d’iniciació.

instalaciones_iconos-04

Solàrium

El Poliesportiu compta amb una zona exterior tranquil·la, equipada amb dutxes i gandules per tal de poder prendre el sol. S’hi accedeix des del recinte de piscina.

Aquest espai romandrà obert durant l’estiu i quan comença el bon temps, consulteu a recepció sobre el període d’obertura.

instalaciones_iconos-06

Sala d’activitats dirigides

El Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa compta amb una sala d’uns 130 m2 per a la realització d’activitats dirigides, equipada amb material específic per a la correcta execució de les sessions  actuals, com ara fitballs, gomes elàstiques, barres de paret fixe i moltes més…

S’hi ofereix un ampli ventall d’activitats dirigides incloses en la quota com, steps, GAC, estiraments, pilates…

L’oferta d’activitats físiques depèn de l’època de l’any, per tant s’ha de consultar els calendaris depenent de cadascun dels períodes.

instalaciones_iconos-08

Vestidors d’abonats

El  Poliesportiu Municipal  Fum d’Estampa de L’Hospitalet disposa de 4 vestidors per a abonats i abonades. Els usuaris de piscines i solàrium utilitzen els vestuaris propers a les piscines amb accés directe a la piscina. Pels usuaris/es d’activitats dirigides i fitness hi ha uns altres vestuaris més pròxims a les sales.

Tots els vestidors d’abonats i abonades estan equipats amb bancs i armariets individuals fabricats en material fenòlic de qualitat, els quals disposen de pany de clau i moneder o pany amb cadenat, dos sistemes de tancat a escollir a l’abast dels usuaris.

Tots els vestidors, així com l’equipament en general, estan adaptats per a persones amb discapacitat.

S’ofereix la possibilitat de llogar armariets als abonats. Informa’t a la recepció!

instalaciones_iconos-03

Piscina coberta climatitzada d’iniciació

La piscina petita climatitzada de 11 x 9 metres del Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa té una fondària de 1,20 metres, la qual és idònia per a realitzar activitats dirigides i cursets de natació de iniciació.

L’accés al seu interior es farà a través de quatre graons situats en un costat de la mateixa.

instalaciones_iconos-05

Sala de fitness

La Sala de fitness del Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa és un espai d’uns 200 m2 on poder complir els teus objectius d’entrenament i pràctica esportiva.

Està equipada amb màquines de fitness per a poder treballar tant a nivell cardiovascular com per a tonificar i muscular tots els grups musculars i així assolir un màxim rendiment i funcionalitat.

La sala està distribuïda en diferents zones per a facilitar la correcta circulació dels usuaris. Compta amb la presència d’un tècnic assessor durant tot l’horari d’obertura.

instalaciones_iconos-07

Pavelló amb graderies

El pavelló poliesportiu (PAV3) és un espai esportiu amb un grau d’ús rellevant en l’equipament. Aquest compta amb un paviment de fusta flotant especial i homologat per a la pràctica esportiva.

La il·luminació natural a la part superior del recinte permet la pràctica esportiva durant un volum d’hores sense la necessitat de consum energètic.

El pavelló poliesportiu compta amb una graderia fixa amb capacitat per a  500 persones i graderies retràctils amb seients amb capacitat per a 184 persones per què el públic i acompanyants puguin gaudir amb comoditat de les diferents modalitats esportives que s’hi realitzen.

instalaciones_iconos-09

Vestidors per a col·lectius

El  Poliesportiu Municipal  Fum d’Estampa de L’Hospitalet disposa de 6 vestidors d’equips per a encabir els esportistes usuaris del pavelló poliesportiu principalment. Aquests vestidors disposen de dos espais diferenciats, una zona de canviador amb bancs de fenòlic i una altra zona de dutxes.

Per a donar servei als grups, usuaris de les piscines, com ara escoles o els propis cursets de natació que oferirà l’equipament, la instal·lació disposa de 2 amplis vestidors també amb dues zones diferenciades, una amb dutxes i una altra amb bancs i, en aquest cas, armaris amb pany de clau, els quals oferiran una doble funcionalitat a aquest espai. Aquests vestidors, tenen accés directe al recinte de la piscina.